Kontakt

Våra medarbetare är Expodents viktigaste tillgång. Utan en kunnig, välutbildad och välmotiverad personal kan vi aldrig klara de höga krav du som kund har rätt att ställa på oss.

Alla anvisningar är stämplade och signerade av de tekniker som ansvarar för arbetet, på det viset kan du se vem som har den design som passar dig. Vill du diskutera arbetet med ansvarig tekniker så är du naturligtvis välkommen. Här har du kontaktinformation till ansvariga personer.

 

AVDELNINGSANSVARIGA

På varje avdelning finns ansvariga som ser till att dina arbeten kommer till den tandtekniker som är bäst lämpad att framställa konstruktionen. Avdelningsansvarig kontrollerar också arbetet och signerar arbetsanvisningen innan beställningen går vidare på labb eller skickas iväg till kunden. Om du har fått en favorittekniker så ser avdelningschefen till att arbetet hamnar hos denna.

 

JOBBA HOS OSS

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga, positiva människor som delar vår syn på service och kvalitet! Välkommen att höra av dig till respektive avdelningschef eller använd formuläret nedan och skicka ett brev med cv och berätta lite om dig själv!

 

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vill du skicka ett mail kan du använda formuläret här nedan eller klicka här: mail@expodent.se

 

Paul Mark

Paul Mark

Keramer

040-664 25 22

Lars Fält

Lars Fält

Avtagbar Protetik

040-664 25 25

Terese Kirschhoff

Terese Kirschhoff

E.max

040-664 25 23

Ulrica Cewers

Ulrica Cewers

Ekonomi

Ted Wall

Ted Wall

Underkonstruktion

040-664 25 21

Anette Leidersdorff-Menzel

Anette Leidersdorff-Menzel

Distrubution / Reception

040-664 25 20