285 - 287 595 - 287 15 - 18 275 - 288 13 - 19 390 - 392 11 - 20 5 - 21 357 - 361 9 - 22

personal till Cad/Cam- resp Porslinsavdelningen.

På Cad/Camavdelningen arbetar vi med 3-shape mjukvara/scanner och vi är fyra tekniker på avdelningen. Datron och Zenotec mini frässystem finns på Expodent. Tjänsten innebär att du designar, fräser ut och slipar upp alla typer av konstruktioner inkl KBF. Det är en förutsättning att du har erfarenhet av liknande arbete. Tillträde 1 maj.

På Porslinsavdelningen är vi sju personer som bränner porslin på alla typer av underkonstruktioner. Vi söker tandtekniker som brinner för sitt arbete, har känsla för anatomi och estetik och som alltid vill leverera sitt bästa. Oavsett om du idag har en ledande roll på din nuvarande arbetsplats eller om du är i början av din yrkeskarriär som tekniker, är vi intresserade. Du bör dock ha några års erfarenhet av porslinsbränning. Tjänsten ska tillsättas efter sommaren.

På Expodent arbetar idag 28 personer. Vi ingår i Nordentic Group, vilket ger dig stora möjligheter till utveckling. Vi har högsta prioritet på hög arbetsmoral och social kompetens. Ni kommer att ingå i ett team, så det är ”lagspelare” vi söker till alla tjänster på Expodent.

Är du intresserad eller har frågor, maila Paul Mark, mark@expodent.se.

Välkommen!